tisdag, november 22, 2005

Grav tjuvlyssning på julmusik


Har varit och tränat idag. En halvtimme = en dryg halvmil på löpbandet + stretching. Skönt. Jag och Humlan har också varit ute på en ansträngande promenad, dock inte lika lång och "powerwalkig" som gårdagens.

Mamma agerar hundvakt (är rätt less på detta med att hitta hundvakt vareviga dag) och jag ska dit och sova sen. Tyvärr ska hon på kurs imorgon bitti, så det blir ingen såndär mysfrukost den här gången. Ska istället måla hennes postlåda. Jag gillar ju inte källare speciellt, men gånger som denna (oljefärg = lukta starkt) är källarutrymmen perfekta.

Men på fredag får jag och moder kvalitetstid, då ska vi till Luleå och 1) fiiika - bästa caffe latten i Norrbotten på café Mat&Prat och 2) shoppa.

Skönt att komma till jobbet lugn och harmonisk. Läste ut min bok till en brasa, en kopp te och ett tänt ljus. Att inte stressa, det jobbar jag på nu. Och till helgen blir det adventspynt. Längtar! Tjuvlyssnar på min nya julskiva med Bing Crosby, Ella Fitzgerald och Frank Sinatra nu när Markus has left the building.

Någon som har tips på en roman med lite julig känsla?

Inga kommentarer: