måndag, november 21, 2005

Modevisning

Idag har jag och Humlan varit ute på en lång powerwalk för att testa det nya vintertäcket. Humlan är nöjd med konstruktionen. Vi mellanlandade hos svärmor, där Hemi mannekängade och så drack vi te och lyssnade på adventsmusik till tända ljus innan vi gick hem och gjorde sit ups i vardagsrummet.

Nu är det dags för dusch (äntligen har vår lyxdusch monterats, Markus gjorde en superinsats igår) och havregrynsgröt innan det är jobbtime. Ska avverka sju arbetspass på åtta dagar!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Skulle inte Humlan ha nosgrimma i veckan? /Duschmontören

Mari sa...

Jepp, nosgrimman var på hela promenaden ... men fotomodellen fick byta till vanligt koppel när det var dags för foto-shoot. För övrigt spanar hon på några skridskoåkare bortanför vassen.

Hanna sa...

Värsta snyggingen hon är, er babe! Antar att det är designmamman her self som har varit framme. Molly har fått köpes-trosor från Åhlens idag och ett par tjocka vantar att bära kalla julpitedagar. Har även beställt en dödskalleklänning från meandi.se i rosa och ceriserosa som kommer att matcha hennes fina tofflor som hon fick av snälla familjen R-L-G. Puss på er!
/Hanna, Molly och Johannes ( som åker till Barcelona imorgon!!!)