onsdag, mars 08, 2006

Renoveringsprojekt


Ja, titeln gäller för båda bilderna. Stolen fick jag av pappa när vi letade i hans kontor efter en badrumsskåp till Sanna. Har sökt efter en sådan kontorsstol med träben, men nu fyndade jag en alldeles gratis. Den blir nog bra i vårt sy/datarum när det ska göras om. Med en slipning och lackning av träet och lite omklädning av dyna och ryggstöd kan det nog bli bra.

Och så renoveringen av mig då ... är nyklippt men det syns inte så bra på bilden. Det är i alla fall kortare på sidorna och bak. Får väl se det som en uppvärmning, för nästa gång blir det betydligt kortare och öronen ska bli synliga. Lagom till våren kanske? Känner mig i alla fall inte lika söt längre och det är positivt.

Pappa var för övrigt lite besviken över att min mage var så liten, själv tycker jag nästan att den krympt. Men på kvällarna när jag lägger mig känner jag livet där i. Det sparkar inte mot magen, utan mer inåt. Märklig unge ;-)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Superfin stol, tuffa armstöd! Alltid kul att göra oväntade fynd. Grattis till magen förresten, vad roligt! Har du lust att träffas någon dag, kanske en fika eller så? (hm, förstår nu varför Ivar avslutar hälften av sina meningar med: ...eller så)

Mari sa...

Tack Sara. Jag träffas gärna någon dag och fikar eller så ;-). Ringer för tid och plats!

Anonym sa...

blev du nöjd med "min" frisör?

Mari sa...

Magnus
Hm ... sådär, det är inte alltid så lätt med kommunikationen. Men jag ska åtgärda det till veckan. Vad tycks om nya Top Model?

Anonym sa...

oj då, vad synd. Hoppas det blir bra åtgärdat då. Nya top model ser jag ju inte, eftersom det är den skandinaviska versionen och den känns fruktansvärt amatörmässig i jämförelse med tyra banks upplägg. Men nåja. Vi hörs och ses, KRAM.