tisdag, april 04, 2006

Love is in the air

Älskade vänner, det är fantastiskt roligt att ni gifter er. Men snälla - inga fler bröllop de två sista veckorna i juli.

Nu ser planeringen ut som följer:

* Bröllop nr. 1 den 15 juli
* Bubblaren bröllop nr. 2 - den 15 juli
* Bröllopsfest den 28 juli
* Beräknad nerkomst för vår bebis, den 28 juli
* Bröllop nr. 3 den 29 juli

Förutom att man kanske inte kommer att vara på topp på självaste partyna, så vill man ju vara i högform för att hjälpa till med fix och trix. Plus att det inom familjen förmodligen kommer att vara en del trevliga möhippor och svensexor att planera och besöka.

Och till råga på allt - jag missar alkoholen på 3 (!) bröllop. Och inte vilka bröllop som helst. Alla räknar jag till mina närmaste vänner.

6 kommentarer:

Hanna sa...

Nu blir jag nyfiken i en strut, vem är bubblarna? Har dom hund eller? Jag känner ju till två av tre om jag inte har fel....

Hanna sa...

jag vet hur surt det är att missa alkoholen, men du väntar ju iallfall på nåt gott, det är nog snappet värre när man "bara" ammar.
Dessutom kanske du ska prova ett glas champange den 28 el 29, för det sägs ju göra susen om man vill få ut ungen....

Mari sa...

Yes Hanna, bubblarna har hund. Och ett champagneglas den 28 eller 29 låter mycket bra. Tur att jag har dig som coach!

Anonym sa...

hej! kan jag få din mail? Jag skulle vilja viska nåt kul till dig! Jag har sandborgewa@hotmail.com.

Hanna sa...

kanske ska du fundera på att köpa/låna Bröllopshandboken. Där står allt du behöver veta och lite till. Med tanke på alla kalas som väntar menar jag. dessutom är du väl förberedd inför ditt eget? Det är väldigt praktiskt, och romantiskt, att vara gift när man har barn.... Skulle verligen behöva dig här i sthlm i en snar framtid, så att vi kan planera lite! Love love/ Miss HNB soon to be Mrs L

Mari sa...

En sthlms-tur skulle vara mkt trevligt, vi får väl se. Siktar främst på Gränsen till veckan. En mini/budget-semester, där vi delar bilresan på fyra och bor gratis hos Jonas och Anja.

Mitt eget bröllop får nog vänta, först ska ju någon fria och sedan får vi väl pricka in en sommar då bara vi ska gifta oss, så vi får all odelad uppmärksamhet ;-) Fast då är du väl gravid med Mollys syskon.