tisdag, november 14, 2006

I love min bärsjal

Förra veckan gjorde jag ett ärende på stan där butiken jag skulle på har en nedervåning, ingen hiss och två långa trappor. Jag tog med mig babybjörnen eftersom bärsjalen kan vara lite meckig att knyta på sig i snöslask (långa ändar som hänger ner på marken när man är själv). Låste fast barnvagnen utanför affären och traskade in med Siri.

Och återigen kan jag konstatera skillanden, speciellt nu när Siri väger dryga sex kilo. Förutom min egen skruttrygg som får ont efter bara någon minut så är det ju hela skillnaden för bebisen. Ombonat, mysigt, ergonomiskt och mycket lättare att somna - och sedan är det bara att täcka över huvudet med en bit av sjalen. I love min bärsjal - lätt det bästa bebisköpet jag gjort (men jag har ärligt köpt väldigt lite).

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Jag älskar också min bärsjal även om den heter något så töntigt som "TRICÅÅÅÅTSLEEEEEEN". Men tror du jag kände mig lite Waldorf när vi var ute och plockade svamp och jag hade Embla i sjalen på ryggen? Man ser ju automatiskt lite mer helylle ut än vad man kanske är. Mest av allt beundrar jag Petter när han går runt i den. För han får många kommentarer på stan kan man säga. Förutom på Söder då, för där har folk sett det mesta i den vägen..

Sara sa...

Låter som någonting man ska satsa på, baby björn funkar ju ett tag, men det här låter ju bra!