onsdag, november 15, 2006

Onsdag.

Snöslasket i mina gympaskor hann aldrig kyla ner mina fötter. Snarast kan man väl säga att det kokade i skorna.

Jag har nämligen varit ute på en löparrunda. Med barnvagn. Med hund. I snöslask. Jag tror träningsvärken blir värst i axlarna efter att ha hållit barnvagnen på rätt kurs i modden.

Sedan jag kom hem har jag gjort sit-ups, stretchat, duschat och lagat en god omelett med lax, squash, paprika och lök. Så nu sitter jag här sådär härligt fräsch, trött och mätt.

Snart blir det en kopp te, tända ljus och skrivande av veckans krönika - även om det ger mig lite kryp i kroppen. Är lite halvmissnöjd med förra veckans ... så mitt självförtroende är inte på topp. Det känns som om jag tjatar om samma saker jämt, både i bloggen och krönikan, men det är inte så lätt att prata om annat när min värld mest består av barn, hund, sambo och lägenhet. Det andra livet jag byggt upp på riktigt, det finns ju i Piteå.

2 kommentarer:

Anonym sa...

DET kan du ju skriva om.

Mari sa...

Magnus, du har rätt. DET ska jag skriva om. Nästa vecka. Känns skönt att redan vara inspirerad innan man skickat denna veckas krönika.

Och Emma ... ett fika på Krokko? Skulle vara mysigt! Jag lovar att jag inte ska skriva om att jag inte vet vad jag ska skriva om.