tisdag, november 14, 2006

Siri Tumsugare


I morse la jag Siri under fiskmobilen. Efter ett tag började hon smågnälla, men sedan blev det plötsligt tyst. När jag gick dit låg hon och myste med tummen i munnen. Under dagen har Siri utvecklats till en riktig tumsugare. Rätt skönt att hon kan trösta sig själv långa stunder.

Efter yogan (gissa vem som somnade) lunchade jag med två yogamammor och deras döttrar. Kul att få surra med jämnåriga med småbarn en stund.

De har också planerat att gå babysim efter jul. Men det är tydligen svårt att få plats, samma dag som annonsen är i VK blir det fullbokat - och jag har ju inte ens tidningen.

4 kommentarer:

Soffan sa...

Så det finns babysim här i stan??? Fan! Att man inte hänger med. Vi får väl nöja oss med badkaret än så länge... Vet du när, var hur? /Sofia

Anonym sa...

Det är nog en av de gulligaste bilderna på Siri det är så mysigt när dom suger på tummen.Vi får se hur länge det sitter i men nog är tummen praktisk att ha till hands.
Stor kram från farmor!!!

Anonym sa...

å så fin hon är. nu svarar både anna och hanna, mina kompisar, på min blogg om torrshampoo, och hur man ska bära sig åt.

Mari sa...

Vill man gå babysim nu så får man nog vänta till i januari, då jag skulle gissa att de flesta kurser börjar för våren. IKSU, Umeå Familjesimförening (http://www.familjesim.nu/scripts/startsida.php) och Umeå Simhall har alla tre babysim.

Men badkaret duger väl också bra!

Siri är en tumsugare även idag, trots att hon inte riktigt har koll på armarna. Tummen åker nog ut ur munnen oftare än hon vill. Men hon satt i bärsjalen medan jag gjorde lunch idag och då fick hon in ett perfekt sugläge.

Och Ewa, imorgon blir det nog torrschampo-jakt, har läst dina vänners åsikter och det verkar perfekt för mig. Förresten läste jag i DN idag om att det hålls syjunta varje torsdag i Kulturhuset i Sthlm. Imorgon är gästartisten en kvinna som är specialist på att virka. Visste du att Vouge ger ut extrautgåvan "Vouge knitting"? Det har också vuxit fram speciella stick-kaféer i bland annat Åhus. Kanske vore något för Piteå!