tisdag, februari 13, 2007

Koll på läget

Jag är inte en person som firar halvårsdagar, men idag när Siri blir ett halvår gammal känns det rätt mysigt att gå och tänka på hur det var för sex månader sedan, den där söndagen i mitten av brännhet augusti.

Så just nu för ett halvår sedan låg jag i sängen på förlossningen i Sunderbyn, småpratade med Markus, lyssnade på radio, läste och drack kaffe och var rätt förväntansfull. Och med facit i hand - det hade jag all anledning att vara.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag blir alldeles varm i hjärtat när jag ser den här bilden, tänker också tillbaka på när jag fick Olle. Väldigt spännande timmar! Ser fram emot Torsdag - ses då! kram.

Mari sa...

Hej Emma. Jag läste att ni drabbats av förbannelsen som stavas magsjuka. Usch, usch, bra att ni är friska nu. Längtar till torsdag, mest troligt stannar jag en stor del av nästa vecka också så vi hinner ses ordentligt.

Kram.

Sara sa...

Oj, vad det kan vara olika, det tog en stund innan jag insåg att det var innan förlossningen du menade. För oss har det ju alltid varit snabba ryck, så läsning, kaffe och radio har inte funnits på kartan överhuvudtaget. Såg rätt mysigt ut!