söndag, mars 04, 2007

Shopping, muffins och film

Det har varit en bra helg. Riktigt bra, och välbehövlig.

Just nu ligger Siri i spjälsängen och leker med sin fiskmobil. Tar den blå fisken i båda händerna och begrundar dess öde innan hon stoppar den i munnen. Nybadad är hon, hon och hennes pappa har plaskat i badkaret, från köket har jag hört hur hon luggat honom i brösthåret.

Vi har varit på stan och shoppat lite, en leksak och en fin klänning i 70-talstyg av en Umeådesigner till Siri, en t-shirt med klädda knappar till mig och solbrillor till Markus. Vi fikade en ljuvlig toast, gott kaffe och höjdpunkten en äppelmuffins på News innan det blev fullsatt.

Idag har vi promenerat i vårsolen och varit ute på en biltur, ett nöje som det var länge sedan vi hängav oss åt. Men idag har alltså delar av Umeåstaden beskådats via bil, bland annat det fina huset i Röbäck som var till salu för ett tag sedan.

Jag har också ätit god pasta med köttbullar i tomatsås och sett "Djävulen bär Prada".

Skön helg, med tankat batteri alltså.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Välbehövligt! Lät fint med klädda knappar-var köpt? Nu är vi hemma föresten, skönt det oxå! Kram

Maria sa...

Vad skönt med lite vila. Hoppas att Humlan mår bättre. Andrus kommer på hembesök idag, Piraten har ingen feber längre men örat är svullet och känsligt.. kan hundarna inte bara prova vara friska??

Mari sa...

Hanna, tror du skulle gilla t-shirten, som är av den lite lyxigare varianten smårandig med klädda knappar bak. Från Åhléns. Väldigt fin. Gick det bra hem också?

Jo, Humlan mår lite bättre. Idag åt hon till och med sin mat direkt jag servera den. Jag instämmer helt och fullt - kan de inte prova på att vara friska för omväxlings skull. Heja Andrus!