tisdag, mars 27, 2007

Vi tittar på tv

Har just sett programmet "Vi äter oss till döds" som idag handlade om riskerna för överviktiga gravida. Fastnade framför programmet förra veckan, då det handlade om alla bluffpreparat vi köper för att gå ner i vikt utan ansträngning.

Nu hade programmet ju dessutom lokal anknytning, med ett par som fick barn på Sunderby sjukhus. Vi fick också se Elisabeth Marklund in action på tv:n - det var hon som gjorde ultraljuden på mig när Sirre låg och plaskade i magen.

Astrounaten var svårsövd idag, jazzade runt i spjälan i nästan en timme innan hon knoppade in. Glad dock. Idag har hon rivit upp en fetbladsväxt jag nyss planterat. Gåstolen är himmelriket för små undersökande fingrar!

Vi har också babysimmat idag, Siri har lärt sig ett nytt trick. Hon sitter på kanten på en flytmadrass och jag håller henne i handlederna när hon dyker.

Inget "Desperate housewifes" idag, kanske lika bra - dags att ägna sig åt en illustration till en påsknovell istället.

3 kommentarer:

Hanna sa...

Siri får nog lov att lära Molly lite tricks på badhuset. Vi har stangerat och molly vill bara hoppa från kanten eller kasta bollar nuförtiden. och rutchkana såklart. Hoppas du blev nöjd med Illisen. Nu ska jag gå och läsa. KRAM

Sara sa...

Ser med spänning fram emot att se illustrationen, antar att den hamnar i PT?

Mari sa...

Nä, illustrationen blev inte klar igår, men förhoppningsvis under kvällen. Att man inte ska kunna färdigställa utan tidspress. Och japp, den ska in i PT - skulle gissa skärtorsdag.