söndag, maj 06, 2007

3

Jag har blivit utmanad av Magnus och här är mina svar:

Tre saker jag inte förstår: Varför det heter födelsemärken när man föds utan, varför jag inte springer oftare när jag tycker det är så kul och så skönt efter duschen, varför jag inte har fast jobb.

Tre saker som finns på mitt skrivbord: Har inget skrivbord, men på köksbordet som även agerar skrivbord här i provisoriska boendet finns mobiltelefon, ett fat från Katarina K och en av Siris finaste nappar - den ligger på hennes pipmugg som en installation.

Tre saker jag gör just nu: Bloggar, hör Markus duscha, känner att det svider på tungan efter för mycket färsk ananas.

Tre saker jag vill göra innan jag dör: Se mitt barn (eller förhoppningsvis mina barn) växa upp, resa till New York och Nya Zeeland med Markus och skriva en bok.

Tre saker jag kan göra: Skriva, sticka, slå in paket.

Tre saker jag inte kan: Har aldrig förstått mig på Sudoku, kan inte minnas vilket år saker och ting hände i efterhand och sen kan jag inte lära min hund att uppskatta snö, regn, kyla eller hårda underlag.

Tre saker jag skulle vilja lära mig: Jag skulle vilja kunna åka skidor bra, både på längden och nedförs (men helst utan förnedrande ansträngning, skulle bara vilja vara uppgraderad en morgon), att bli en "bättre" person - ett ständigt pågående lärande dock och så skulle jag vilja lära mig att teckna bättre.

Tre personer jag utmanar: Sara, syrran och Markus (du läser men skriver aldrig - men nu du!)

1 kommentar:

Sara sa...

Okej, ska tänka till om än det kanske dröjer någon dag. Ved, kalas, ved, kalas, tiden bara rinner iväg...