måndag, maj 07, 2007

Dagens Siri

5 kommentarer:

Nybliven sa...

Ehee. Till och med samma jacka som vår busunge... Stalker I tell you... :-P Fast vi var nog först för hon har haft sin ett tag nu... *antikriminell utpustning*

Var hittar du förresten alla roliga effekter i Photoshop? Plug-ins? Var isf? Tack!!

Mari sa...

*fniss* Köpte jackan på rean för ett tag sedan, men den passar först nu. Hur gulligt är det inte när tummarna hittar rätt i de där "tumhålen"!

Hm ... plug-ins vet jag inte ens vad det är *rodna rodna*. Jag har laddat hem lite nya gratis-teckensnitt och lagt in i teckensnittsmappen i kontrollpanelen, annars trixar jag med lager, skuggor, textur. Tejp, klämmor, kollegieblock o dyl har jag samlat på mig och frilagt - fotat själv, hittat på andra sidor ... Det var nog inte så mycket till hjälp. Fråga om något specifikt om du undrar.

Läste förresten precis ditt inlägg om jämställdhet. Bra formulerat, jag håller med och blir samtidigt matt av att läsa. Vi har mycket att kämpa för/emot, och det känns grymt tungt ibland. Men någongång och någonstans måste man ju börja!

Anonym sa...

till nybliven! Läste inlägget på din blogg, bra skrivet, ville bara skriva det, men kunde inte publicera kommentaren av ngn anledning. Hälsar härifrån istället. MvH Emma /mellanrummet.blogspot.com

Nybliven sa...

Från nybliven till Emma:
Haha, kanske bättre att posta på din blogg... gör nog det i stället. Verkar fånigt att använda sig av mellanhand nu när kommentarfunktionen faktiskt fungerar igen... :-D

Och Mari: ja, någonstans och någon gång var ordet! Skrev just en halv uppsats till dig angående detta i mitt senaste inlägg.

Och det var de här effekterna med post it-lappar, anteckningsblock, gem, nålar och tejpbitar och sånt som jag syftade på. Internetsök?

Mari sa...

Både internetsök - Google bildsök, men mest egenfotade grejor som är frilagda.

Själv ska jag snart ge mig ut i löparspåret, med en massa korv och couscous-sallad i magen. Pust.