fredag, maj 11, 2007

Utveckling

Det händer mycket med Siri nu. Hon har fått bättre kroppskontroll och klänger och kastar sig. Hon pillerjobbar med knubbfingrarna. Försöker trycka på knapparna på sin leksaksmobiltelefon. Tar egna initiativ till att busa. Har börjat ge kramar. Vänder sidorna i boken när vi läser.

Men det tar uppenbarligen på krafterna.

För när jag och Markus lägger oss vid elva har hon vaknat de sista kvällarna och gråtit tills hon får komma och ligga bredvid mig. I natt har hon sovit oroligt, tror vi har varit vakna en gång i halvtimmen och mellan halv två och närmare fyra var det klarvaket. För att skona Markus, som skriver tenta just nu, så gjorde vi en utflykt till soffan och leksakslådan en stund. Så nu har vi haft våra första natt-sejourer. Det tog dock nio månader.

Där efter fyrasnåret la vi oss igen och hon somnade ganska fort och sov till sju då Hemi började trampa runt i sängen.
Men det är lite vadd i huvudet nu efter två rätt kassa nätter. Lunch ska dock intas i stan idag, och vi ska göra lite ärenden medan syster har Hemi - hon kan ju inte lämnas själv då hon slickar tassarna direkt hon får chansen. Ja, ja det är kul att ha något att se fram emot, det har varit lite ensammet och långtråkigt sista dagarna.

Så idag blir det make up på för att dölja de värsta ringarna under ögonen.

1 kommentar:

Anonym sa...

ha en jätte bra dag! kram till er! // Ingela