måndag, juni 04, 2007

CykelSiri

Som vi har cyklat de senaste dagarna! Idag tog jag och Siri en tur till stan och fikade med Siris moster. Sedan åkte vi ner till Badhusparken och åt vattenmelon i skuggan. På väg hem tänkte jag svänga förbi Kupan, men efter en stund kände jag ett tungt hjälmprytt huvud mot min rygg. Sirilutten hade somnat i sadeln. Vi svängde in hos Hanna, men där ville Siri inte sova så efter en stund cyklade vi hem. Och Siri sov middag i två timmar, innan jag fick nog och väckte henne.

Medan vi väntade på att hennes pappa skulle anlända från Umeå (nu är han hemma hemma hemma på riktigt!) pysslade vi på i trädgården. Då kom ett grannpar över och ville hälsa på Siri, "som vi ser varje lördag i tidningen". De har bott på gatan sedan 1965 och hade koll på min farmor Siri och på hennes föräldrar. Hon hade dessutom jobbat med min mamma. De lyfte upp min Siri ur vagnen och gullade med henne. En mysig stund.

1 kommentar:

Anonym sa...

Malta is an island in the middle of the Mediterranean. Consisting of 7 islands it is an ever increasing popular tourist resort due to it's tropical climate, exciting nightlife, and a history dating back thousands of years. I have been there last year and it's wonderful

I suggest you visit http://www.paradisemalta.com to get a glimpse of this beauty