lördag, januari 05, 2008

Vi förbättrar



Ett helt skåp extra är guld värt för oss utan skafferi. När diskmaskinen installerades i somras tog vi bort elementet under fönstret. Eftersom vi har golvvärme klarar vi oss utan. Sedan insåg vi att vi borde nyttja Siris koja bredvid diskmaskinen bättre. Projekt hitta köksskåp i rätt tidsanda inleddes och nu har ett skåp från ett kök som rivits ut från Markus föräldrars grannar (ja, de har renoverat - vi har liksom inte kidnappat det) flyttat in. Perfekt. Det kommer nog snart att vara fullt med grejor ... Lite målningsjobb för att jämka ihop de vita nyanserna bara.

Och så bänkskivan. Ikeas "numerär/mistel". Fin, sval i känslan och lätt att torka av. Svårt att fånga mönstret på bild, tyvärr.

Den där prydnaden i brunt och blå-randigt har i det närmaste flyttat in på pallen vid köksbänken. Hon klättrar upp på den själv nu. Så när vi inte är i närheten måste vi komma ihåg att lägga ner pallen. Två gånger har hon ramlat ner, men det är det tydligen värt.

4 kommentarer:

Magnus sa...

very nice!

Anja och Jonas sa...

Ni hade kunnat kidnappa ett av våra köksskåp, jag ser nu att vi har likadana, samma tidsanda alltså!
Hälsa sjuk-pappan, blå-bruna pall-prydnaden och fux-färgade jycken från oss.
Här ska julen städas ut idag, tittas på en 20kvm större lägenhet och Jonas ska premiär-yoga!

Mari sa...

Familjen AB är hälsade. Siri har sprungit runt i underställ och druckit blåbärssoppa hela morgonen och nu ska vi ut och cykla med nya cykelvagnen.

Hoppas lägenheten är fin och att Jonas gillar yogan!

Mari sa...

Och Magnus, tack. Vi måste ses, jag vill höra mer om flyttplanerna.