fredag, januari 11, 2008

Vad ett anspråkslöst bad kan göra

Vi har badat på eftermiddagen.

Siri sitthoppade från kanten, dök från madrassen och plaskade som aldrig förr. Eftersom hon numera är ett gående barn stoppade vi vid småbarnspoolen på väg till omklädningen. Blöjlågt vatten, figurer med blinkande lampor, ruschkanor, sprutande strålar och bubbelvatten är ungefär hur kul som helst när man är 1,5 och Siri glädjeskrek med hela kroppen inför varje ny upptäckt att pilla på.

Före vi åkte kände jag mig som en uttråkad surmamma, men ett besök på badhuset (och god middag med hemmalagade köttbullar och guacemole efteråt) gjorde mig gladlycklig igen.

2 kommentarer:

Flingan sa...

Visst är det härligt att bada! Våra barn älskar att åka till Öjebyn och plaska runt i varmvattenbassängen och sen leka en stund i barnpoolen.
Vi brukar åka dit en gång i veckan och det brukar vara mycket uppskattat. Vi vuxna brukar turas om att dra några längder i stora bassängen så på så sätt får alla sitt.
Trevlig helg!

Mari sa...

Ja, det är underbart att bada. Bra tips att en vuxen kan passa på att ta några längder i storbassängen. Sen blir man ju så skönt trött efteråt. Och mjuk i kroppen. Hoppas att er helg varit fin! Det har min. Snö, äntligen snö.