lördag, februari 16, 2008

Jag hjärta tradera

4 kommentarer:

Unknown sa...

akta dig för tradera, det gräver djupa gropar i din annars så stabila ekonomi....och glöm för guds skull inte att kolla fraktkostnad så att dom inte skyltar med att dom lägger på 199kr för embalage..men annars s är det ju toppen! Glömde säga att tyget förståss var bedårande!

Unknown sa...

och föresten, tycker mig ana ett stigande secondhand intresse hos familjen, det uppmuntrar vi på backevägen! Vi ses på kupan ;)

Terése sa...

Vilket fint tryck! Jag gör nog rätt i att hålla mig låååångt bort från tradera. Det är ju inte så att det fattas material här hemma...

Mari sa...

Jo, jag ska försöka passa mig från att bli en traderian. Hoppas tyget känns lika bra IRL. Och att jag får tummen ur och hittar ett passande fodertyg och sedan faktiskt SYR också.
Om second hand-intresset så går det väl i vågor. I ungdomen kollade jag mycket andra hand, men jag tycker det är svårare att hitta roliga kläder nu, nu är det mest Kapp Ahl och sådant, inte roligt 70-tal. När det gäller inredning vill jag helst ha ett mål för att orka söka i andra hand. Då är ju Tradera väldigt bekvämt! Men så kan man ju också trilla in på Kupan och hitta en lampa. Som sagt, vi ses där.

Å, Terése, jag kan tänka mig att du har en guldgruva för pysselälskare därhemma!