söndag, februari 24, 2008

Trött efter rolig helg

Bra redaktionskonferens. Träning, bastu och i-ordningsfixning och sedan god middag på Valdino. Barhäng och några rundor på dansgolvet på redan nämnda ställe. Kul att träffa vänner och bekanta under en helkväll på stan.

Markus kom ut senare på kvällen, så vi gjorde sällskap hem strax före tvåsnåret. Skön att inte behöva kliva upp med Siriväckaren klockan sex (hon sov hos farmor och farfar). Den som njöt mest var nog ändå Hemi, hon passade på att verkligen bädda ner sig nära husse.

Pizzamiddag och sedan utevistelse med lilltjejen. Vi hade bara tänkt vara på gården och leka lite, men hon skulle ut på promenad. Vi följde med för att se vart hon ville. Helt självklart styrde hon stegen mot farmor och farfar. Nästan ända fram kom hon innan hon gav upp och ville bli buren hem. Halva tiden gastade hon "Pii, piii, pii!". Det betyder "spring, spring, spring!". Och sedan hoppar hon. Tror hon i alla fall. I själva verket böjer hon bara på knäna.

Klockan är knappt halv nio, men jag har hunnit slumra i soffan. Det blir nog en tidig kväll. Nästa veckan jobbar jag kväll och helg. Det blir bra.

1 kommentar:

Anonym sa...

När lär de sig hoppa egentligen? E har velat göra det sen en månad efter att hon lärde sig att gå, känns det som. Nu börjar det likna hopp lite, lite, men något skutt är det ju inte direkt..