lördag, mars 29, 2008

Ring, ring

Jag är inte sjuk och har inte drabbats av skrivkramp, om någon spekulerar i varför jag inte presterat någon krönika till dagens tidning. Det är andra jobbmässiga skäl som gjorde att jag valde att prioritera. Önskar jag kunde skriva mer, men får sätta punkt där.

Jobbade kväll igår och kom hem vid tolv på natten. Fick sovmorgon i morse och nu tog Markus flickorna på förmiddagsprommis och sa åt mig att stanna hemma "och göra vad jag vill". Jag har städat lite och ska nu sätta mig med mina pappersinköp från igår och pyssla inbjudnings-prototyper. Att få tid, det är det finaste man kan få tror jag.

På tal om bröllop hängde jag och Siri ut hos hennes farmor i torsdags. Vi kom att prata om klänningar och annat viktigt och så kom vigselringar på tal. Farmor hämtade sitt smyckesskrin och där hittade jag den mest förtjusande ringen i vitt guld. Att ha en vigselring med historia tilltalar mig mer än att köpa en ny. Har den på ringfingret nu, för att testa och vill liksom inte ta av mig den. Jag som inte ens har ringar i vanliga fall.

Inga kommentarer: