måndag, mars 17, 2008

Tröttbra

Var sådär trött imorse så att hjärnan inte riktigt fungerade.


Glömde ta på mig underkläderna under understället.


Tog på mig skorna före täckbyxorna (och orkade inte ta av mig dem, så jag tråcklade på mig täckisarna - tog förmodligen minst dubbelt så lång tid).


Värmde Siris utflyktschoklad, men skruvade aldrig på termoslocket.


Värmde chokladen igen, men glömde ryggsäcken inne.


När jag lämnat av tjejerna (Siri grät) så kom jag på att jag glömt cykelstället hemma, så det vara bara att svänga tillbaka till Ankars och plocka upp det.


Ändå la vi oss 21.30 igår, som riktiga old folks.


Men.


Det gäller att lyfta blicken. Jag har ett finfint jobb, jag har Siri och Hemi och en blivande make! Och en massa annat bra.


Ju.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Visst är det konstigt! I går somnade jag bredvid buffen vid halv nio och sov tills i morse. Tror du jag hade lättare att kliva upp i dag? Nää, tvärtom skulle jag säga. Hur stort underliggande sömnbehov har man egentligen som småbarnsförälder????

Maria sa...

Hej!
Ibland är det lätt att glömma bort allt som är bra och allt fint man har, speciellt dagar då allt blir fel...men bra om man som du kommer på att "höja blicken"!!

Mari sa...

Martina, tydligen hur stort som helst!

Hej Maria, kan bara instämma. Men de där dagarna brukar de vara extra svårt att höja blicken, istället är det desto lättare att haka upp sig på 'allt' man är missnöjd med. Fast igår slog jag mig själv med häpnad dock ...