fredag, april 11, 2008

Veckan

De här vardagarna har bland annat bjudit på hundkurs. I tisdags åkte jag och Hemi iväg på allmänlydnad fortsättning, jag med fickorna fulla av korv skuren i lagom små munsbitar.

Resten av hundgruppen bestod av små hundar. Flera satt i knät hos sina mattar under genomgång. Hemi, hon la själv upp huvudet på bordet och tittade lojt på de andra skällande småttingarna.

Men det var faktiskt kul. Ute på planen var storan busig och skötte sina uppgifter med bravur. Jag känner mig så nöjd att jag satsat på hon + jag. Att jag verkligen tar mig den tiden att se att jag har en toppenfin och mogen hundtjej.

Träningen rullar på. Jag har än en gång lyckats dra ner på mellanmålen och det syns direkt på vägen. Ytterligare 1,3 kilo minus. Inte mycket, men det märks massor på byxorna. Magen börjar vara platt.

I torsdags var jag föräldraledig, men hade med Siri på jobbmöte. Vilken skillnad när man har med sig ett barn, plötsligt får man höra historier av människor som annars aldrig berättar om sitt privatliv. Hade också ett bra samtal med en chef, efteråt kändes det mycket gott.

Helgen bjuder på 30-årsfest och imorgon på dagen ska vi spana efter bröllopsskor till Mackan och jag ska prova ett par Wrangler som verkar lagom utsvängda för mig.

Senaste Sirinytt: När hon säger "kaka" ska man sjunga "En sockerbagare ...."
Veckans fredagsmys: Nä, hos oss fredagsmyser vi inte. Jag skriver alltid min krönika fredagkvällar. För mig börjar helgen lördag morgon.

Men, men. Trevlig helg på er!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Så roligt med lite Hemi+du tid. Hon är säkert en stjärna på kursen, klokaHemivovven.

Kram från Ingela å Cudan

Mari sa...

Jo det är bra med Humlantid.

Grattis till klarad tenta, förresten. Bra jobbat!!

Kram