måndag, maj 12, 2008

Tröttrapport

Ska vara ledig fyra veckor i sommar, lite utportionerade sådär. Spelar roll, jag tycker det är grymt lyxigt att ha semester överhuvudtaget. En vecka har jag tänkt ta ut den veckan vi ska gifta oss. Och det behövs nog.

Bokade sminktid idag. Måndag samma vecka som bröllopet: provsminkning. Fredagen: strå-för-strå-isättning av lösögonfransar. Ska det vara så ska det vara som jag drömt om, så det så. Lördag: den riktiga sminkningen såklart.

Som sagt, bra med ledigt tror jag.

Har kanske köpt brudskor också. Känns bra att mina potentiella är vita skinnsandaler i gladiatorstuk helt utan klack. Har aldrig känt mig som möjlig bärare av såna där vita klassiska brudskor.

Ikväll har vi planerat för Markus avslutningslunch på sin praktikplats. Menyn går i det italienska kökets smaker (och så en västerbottenspaj då) med en trevlig dessert som avrundning.

Snart åker han för två veckor i Umeå, finsambon min.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har jag sagt att jag tycker att du är en riktig kämpe! Och fin och vacker och klok, puss på dig. ( jag fattar inte hur du orkat alla sommrar när alla andra varit lediga, du har bara knegat på utan att klaga. Fy bubblan va du är värd semester !)

och det låter fantastiskt med fransarna och skorna. Jag längtar tills den där dagen i aug. och tills vi ses igen såklart.

Mari sa...

Du ska veta att jag suger i mig berömmet, rullar mig i det som en golden skulle rulla sig i äckliga matrester (fin liknelse va). Tack fina fina Hanna för vackra ord, de behövdes idag.

Du går inte av för hackor du heller, raring.

Puss.