torsdag, juni 05, 2008

Bedårande klänning

Det är rätt svårt att se hur den ser ut, men klänningen på den här bilden provade jag när jag hade min brudklänningsprovning.

Tycker fortfarande att den är väldigt vacker. Jag kände mig som ett finare jag när jag hade den på mig, i motsats till utklädd i de andra klänningarna.

Och imorse när jag cyklade förbi Norrstrand luktade det barndomssaft.
Och fina studenterna får sol på sin stora dag.

Själv har jag en nektarin i väskan. En perfekt nektarin. Som smakar som när man legat på stranden och det är så varm att man bara måste bada. Och vattnet är inte alls kallt, bara skönt ljummet och svalkande. Och du dyker och simmar och plaskar. Sedan kliver du upp ur vattnet, perfekt tempererad. Fri och lite solsmekt. Den känslan, precis så smakar nektariner för mig.

För den delen har vi lagt ner ny-bils-planen och istället åkte vi och köpte två sprillans nya cyklar igår. En Crescent sport valde jag. Känns mycket bra. Nästa vecka får vi dem. Då ska det cyklas (fast det görs det ju redan). Bara ingen snor dem ...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till inköpet, det låter ju suveränt. Kanske kan vi sällskapa till en stand nån gång i sommar, med cyklar och vagnar och barn. Puss!

Anonym sa...

Vi måste också köpa cyklar nu när vi flyttar till Umeå. Fick du mitt sms om fika på söndag, med damen ovan inkl. familj?

Mari sa...

Sällskapa med packning låter som en mycket god idé. Kram på dig.

Hej Emma, jo det fick jag. Vet inte exakt planerna för söndag ännu, men det är mycket möjligt att vi kikar förbi! Kram.