torsdag, juni 26, 2008

Regnflicka

Siri trivs mycket bra i regnställ. Den här bilden är tagen imorse och hon var glad, även om det inte ser ut så här.

De har varit på utflykt med förskolan i dagarna tre. Lite barn, det känns jättemysigt att lämna henne på morgnarna.

Men i dag när de var i Rosvik så fick hon ett olyckligt bett på kinden. Det syntes en del när jag kom hem från jobbet och svällde mer och mer. När hon gick och la sig såg det ut som hon blåst upp kinden allt hon kunnat inte sedan inte släppte ut luften.

Från tinningen och ner mot munnen är hon svullen. Och rödblå in under ögat. Men hon verkar inte ha ont eller besvärligt. Mer jag som tycker det är läskigt och har lite nojja mot bett sedan den gången jag på allvar trodde att Hemi skulle dö.

Och om ni undrar om huset: Fint, hemtrevligt, fin gård. Orenoverade toaletter. En hel del fix vi skulle vilja åtgärda. Bland annat är det väldigt mycket olika golv och kakelval som vi inte skulle ha gjort. Och så var det ju detta med källarhus. Inga gigantiska helrenoveringsprojekt, men tillräckligt för att priset på 1,9 miljoner ska kännas alldeles för dyrt för oss.

3 kommentarer:

Martina sa...

Min farfar byggde huset på Mellangatan 26!
Det har också en stoooooor källare, som vi tyckte var hemskt spännande. Men tillsammans med Vikingagatan är det nog min favogata i Piteå oxå, särskilt eftersom farmor och farfar bodde där i min barndom.

MalinKa sa...

Källare är inte så farligt som man tror.....bara det inte blir några problem ;) Fast jag skulle nog hellre välja källare än krypgrund. (och självklart har vi källare eftersom jag är så tydligt partisk....)

Mari sa...

Hej Martina. Vad roligt att veta, jag ska spana in 26:an nästa gång jag cyklar förbi. Vikingagatan, var ligger den? Det är lite fint det där, att vissa gator betyder något speciellt.

Malinka, vilken finfin hundvalp ni verkar ha! Angående källare kanske det inte alltid är så stora problem som man målar upp. Kanske är jag helt enkelt (och definitivt inte min sambo) någon källarmänniska. Det är klart det finns för- och nackdelar med det mesta.