lördag, juli 26, 2008

Om rökning och annat

När jag spankulerade hem i lördags natt kände jag själv hur slirig jag var och insåg att det var tur att festen var över. Jag insåg ju också kraftigt i söndags morse att alkoholintaget var mer än måttligt.

I går upplyste Hanna mig om att jag rökte där på nattkröken. R ö k t e. Och deklarerade att jag minsann skulle stanna till stället stängde - så ge hit en drink! Kaxig så det förslår. Pust! Tur att det inte händer ofta.

Vi har Piteå dansar och ler:at oss. Promenad genom området på dagen med Siri, grillat hos Marcus L (Siri fick somna i barnvagnen) och sedan promenerade vi hem när de drog vidare ut på området.

I går åkte Siri till morfar och Angela för ett fullödigt dygn där. Vi bjöd hem vänner på grillning, öl och kaffe. Sedan cyklade vi in till stan och såg Håkan Hellström. Där och då kände jag mig så lyckligt lottad. Hängiven artist, fullt med vänner som dansar i natten. Markus vid min sida.

Sedan var kön till Kittelfjäll-tältet alltför lång. Så jag och Markus gick genom området hand i hand. Såg lite på Räven på Krokodiltorget, åt taccos och cyklade hem. Det kändes fint.

Siri har just kommit hem och ska sova. Sedan cyklar vi ner på stan och kollar in Stales grillparty. Jag känner mig äntligen ledig. Ledig och lycklig.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag visste inte när vi pratade om du blivit bortrövad ännu! Nu vet jag, roligt att du hade en så fin dag, önskar att jag hade varit med, men med flytt och allt blev det så mycket. Jag kommer som tur är för mig på den stora dagen, kram!