söndag, september 07, 2008

Veckan i urval

Det har varit en aktiv helg. Lunch på Krokodil med vänner och besök på Friluftsfrämjandes dag på byxtorget. Jag jobbade några timmar (trevligt), vi käkade på Max och sedan somnade jag i soffan efter nio och tog en elvatimmarsnatt.

Söndag var det åter dags för Grandagen. Jag och Siri, Maria, Lina och Maja och Sanna spanade på kor, hästar, kaniner, får och annat. Vi hann också äta lunch innan vi åkte hem.

När Siri vaknade efter sovet låg vi i dubbelsängen och pratade.
Jag: Minns du vilka djur vi såg?
Siri: Maja!!

Vi såg även en ko som skulle ställas ut kissa (Siri trodde att den hällde vatten). Och den kissade ju inomhus, som i hennes bok om Max, och hon tyckte att kossan var mycket busig.

Jag, Siri och Siris farmor har cyklat förbi ytterligare ett hus vi ska kolla på. Sedan har herrn i huset fiskat och jag har polymasat. Det var det, det! Nästa helg drar vi norrut.

4 kommentarer:

Anonym sa...

VAd roligt att ni kommer, Eli längtar!

Mari sa...

Vi längtar också! Kommer att bli toppen. Tror vi åker vid tvåsnåret på fredag, så då kanske vi kan käka sen middag ihop!

Anonym sa...

Påtal om buss när Siris pappa åkte dragspelsbuss första gången i Stockholm var han mkt imponerad och komentaren var har åkt buss med släääääp gulligt häln från Peka.

Mari sa...

Buss med släp! Det dröjer nog ett tag innan Siri får åka det, kära mamma Peka.