tisdag, december 23, 2008

Fyra gånger julstämning

Musikhögskolans julkonsert på Acusticum. Fin kör, Barbara Hendricks och barnkör. Gott kaffe och lussekatt i pausen.


Yoga i stilla hus i skenet av julgranen. Få sällskap av gladdotter som glatt gjorde mig sällskap i några positioner och som sedan dukade upp kaffebuffé på kanten av mattan.


Och så denna kväll, kvällen före julafton. Spontan glöggträff hos Viddes och sedan tog jag och Hemi en kvällspromenad förbi kyrkogården. Vackert med alla ljus i en snölummig värld.


Nu ska jag slå in det sista paketet, börja klura på en klänning jag tänkt sy och sedan ska jag och Markus äta gravlaxmackor på tunnbröd och se mitt inspelade Ernstavsnitt!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Den allra bästa kvällen på året och förberedelserna för julen är klart.Då är det bara att njuta av julfrid .Välkomna i morgon hela familjen Svärmor.

Anonym sa...

Vilken härlig och mysig kväll.
God Jul! Hoppas att Siri-tjejen har kunnat somna ikväll. Antar att det pirrar i hennes mage, som i sonens. :-)
Kram!

Anonym sa...

You Ernst-lover! Blir inte Markus svartis?!
Vi har med skidor och pulka så en skidtur hade jag också tänkt mig! Blir perfekt! Vi blir i Kiruna idag, julafton, Jonas vill kurera ordentligt. Kommer till kusten imorn. Kan höras i dagarna!
Stor julkram!

Mari sa...

Visst är det så, Wiweca. Det ska bli så mysigt att fira julafton hos er! Kram.

Hej Elin. Jo, enligt maken hade Siri vissa svårigheter att somna igår, dock sov hon till halv nio i morse, en av de bästa julklappar man kan få ; ) God jul på er, hoppas ni får en fin dag. Kram.

Nja, jag tror Markus kan hantera min Ernst-kärlek, den är inte av den fysiska sorten ; ) Låter bra med lite vinteraktivitet när ni kommer ner. God jul på er!