söndag, januari 25, 2009

När hjärtat inte längre vill + tv

Det har inte varit en av mina topp tre-helger om jag uttrycker mig så. I lördags var Siri lite smått hängig, själv var jag inte sjuksjuk, men kände mig risig, illamående, frusen och trött. Det bästa på dagen var film och godis (!) framför tv:n.

I dag har Siri varit pigg som en nötkärna och även jag har mått bättre. Dock har hon varit på ett uruselt humör dagen igenom, förutom den lilla stunden vi var på barnteater. Efter teatern gick vi på bibblan, Siri hamnade i bokhimlen och blev skogstokig när de stängde. Jag har tappat tålamodet 25 gånger och känner mig såklart sådär dålig som man gör.
Medan vi var på teater med Hanna, Molly, Jill och Agnes förbarmade sig Markus över byrån vi köpte på Ikea förra helgen. Tre timmar tog den att montera. Men fint och rymligt blir det!

Nu har jag och Hemi varit ute på en språngtur. Känner av ryggen och tror jag ska boka naprapat-tid.

Och så till rubriken. I gårdagens PT fanns den här artikeln om 36-åriga Kurt Nordström, som drabbades både av hjärtstillestånd och hjärtinfarkt och var en hårsmån från döden.

När vi gjorde reportaget följde tv-reportern Jenny med och filmade. Jag gjorde först min traditionella intervju och sedan gjorde jag en filmad version som ska sändas i tv under rubriken "Tidningskrönikan". Därför åker jag till Luleå och 24 Norrbottens tv-studio för att prata kring mitt jobb imorgon bitti. Äntligen får jag användning för de där högskolepoängen rörlig bild jag läste ; )

2 kommentarer:

Anonym sa...

Längtar efter dig med! Jag tänkte knacka på hos er, men det såg så mörkt ut när jag gick förbi, så jag tror inte ni var hemma... Nästa Pitevisit SKA det bli! Jag vill åka till Piteå rätt så ofta nu, längtar "hem".

Mari sa...

Å Emma. Nästa gång!