fredag, mars 20, 2009

No country

När jag kom hem från jobbet hade Markus lagat en delikat middag med sesampanerade laxbitar, som serverades ljumna på en rissallad med körsbärstomater.

Terese kom förbi och surrade bort någon timme över en kopp te och en mums-mums medan Siri lekte och sedan har jag, min Markus och Marcus L sett "No country for old men". Vet inte om det är filmen, det här eller något jag missat/tror att jag missat på jobbet men jag har en obehaglig känsla i mig. Jobbig ...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Sidospår..

Hittade ett lite annorlunda kylskåpskoncept. Jag vet, inte Smeg, men men.

http://hem.feber.se/art/146476/personliga-kylskap/

Mari sa...

Känner igen att jag sett om det förut, kul idé ... men som sagt inte ett Smeg ; )

Jenny sa...

Alltså 'No country for old men'.. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Minns att den var aningens seg, men lite spännande då och då. Men var den inte lite intetsägande? Som att hela filmen bara var en välgjord transportstäcka? Men som sagt, jag vet inte riktigt ..

Mari sa...

Jag har inte riktigt reflekterat över filmen känner jag. Berättartempot var nog lite långsamt, men med en kuslig underton. Filmen säger väl en del om vårt samhälle, men jag tror inte jag bär med mig några djupgående tankeställare efter att ha sett den. Vet inte, kanske återkommer i "ärendet" : )