torsdag, september 24, 2009

Hemiälskling

Den här dagen blev så oändligt mycket bättre än jag trodde. Veterinärbesöket gick hyfsat fort och Hemi har bakterier och svamp i örat. Redan efter första droppningen nu ikväll har hon kommit till ro.

En bra och inspirerande intervju i Luleå och tid för att prata under lunchen med Maria gjorde att jag återvände till Piteå lätt i själen.

Hämtade Siri och tog en sväng förbi Apoteket för att hämta ut Hemis medicin. Hem för snabb middag, till huset för att godkänna eluttag och vidare för att tanka bilen.

Ut till Fårön för en fin kvällspromenad. Plocka kottar och mossa. Skogsdoft i näsan. Sand under fötterna. En stilla stund i tysthet vid vattnet. Vind som ruskar om i halvt torkade vassstrån.


Vidare till affären för att handla inför en utflykt imorgon och hem för läggningsprocedur. Och allt igenom en glad och samarbetsvillig dotter.

Jag är tacksam för idag. Så tacksam.

4 kommentarer:

Malin, Daya o Bibi sa...

Hade ingen aning om att ni har en blogg!! Fick adressen via Terese - kul!! Hoppas vi ses snart, roligt att läsa om er iaf :-). Känner igen det där med svamp i öronen, Daya har det lite då o då...
Kramar från Malin, Hidaya o Kibibi

Laila sa...

Ha det så trevligt i svampskogen i morgon!!!!
Synes på kvällen....

Anonym sa...

Ja det vart en toppendag i Luleå som vände sinnestämingen på båda tror jag:)..!! Fin blid på dig å Hemi hoppas hon kryar på sig snart, tråkigt med sjuka djur! Här har det börjat vända i sjuksängen.Trist att jag föll på målsnöret men hoppas att festen igår vart toppen för alla !!! Kramen Maria

Mari sa...

Hej Malin. Kul att du hittade hit! Hade varit fint att kunna ses, men det får bli en annan gång. Ha det så fint. Kramar.

Vi hade ju så trevligt i svampskogen Laila. Och i lördags kväll med för den delen : ) Tack för denna helg. Kram.

Så himla tråkigt att du blev sjuk, Maria. Du fattades oss! Hoppas du blir bättre snart. Festen var kanon. Tack för berömmet om bilden. Jag tycker själv om den!

Kram.