onsdag, december 16, 2009

Musik



Det här är vad vi pysslade med förra veckan. Här kan du läsa om mina tio skivor, i anslutning finns även mina kollegors val.

6 kommentarer:

Elin sa...

Det blev superfina bilder! Glömde bort att säga det i dag. :-)
Kramen

Mari sa...

Tack Elin ; ) Kram

Fredrik H sa...

Bra musik Mari!. Av dina 10 skivor hade 6 eller 7 kommit med på min lista. Jag byter ut Rebecca mot Feist - The reminder. Håkan Hellströn mot Annika Norlin - Säkert! Ebba Forsberg har jag inte hört... Startar upp Spotify i detta nu.

Mari sa...

Sex eller sju var inte dåligt. Min kollega Anders gillar ju Säkert! hur mycket som helst. Jag har faktiskt inte hört en hel skiva, måste nog åtgärda detta. Du får återkomma med ett första intryck av Ebba Forsberg!

Fredrik H sa...

Hej Mari, nu har jag lyssnat på Ebbas skiva två varv. Och ja, jag gillade den. Kanske hade jag så lätt att anamma den p.g.a. att jag lyssnat en del på Cohen. Sen jämställer också skivan med tidigare nämnda Feist.

Eftersom vi verkar ha ungefär samma smak skall jag drista mig till att rekommendera dig ytterligare en skiva: En sommar på speed - Tomas Andersson-Wij.

Ha en trevlig helg, och god lyssning.

Mari sa...

Tack för tipset, Fredrik! Vår dator har något emot Spotify och stänger ner programmet hela tiden, men direkt jag får tillfälle ska jag anamma ditt musiktips!