söndag, juli 03, 2011

Ledigliv

Klev av jobbet vid två i fredags och åkte till Skellefteå med två vänner. Hotellövernattning, vin på uteplats, middag på Coasters och Royn på Stadsfesten.

Lördagen började med sovmorgon och lång frukost med nybakade croissanter som avrundning.


Resten av helgen har jag, Siri och Hemi tillbringat på stugan hos mamma och hennes Janne. Strandlek, kajakpaddling, grillning, sovande barn, vin på verandan och tid för samtal till punkt. Sol, båtåkning och grilla hamburgare på öde strand. Hund som kan strosa fritt.

Och så blir det söndag kväll. Jag lämnar ett hem med sovande barn, nytankad bil och välfylld kyl - med den där sköna vetskapen om att de närmaste dagarna är förberedda. Jag springer in i den vackra högsommarkvällen. Långt och lugnt springer jag. Med tid att vara nära. Nära mig själv.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Visst är det uuunderbart med sommar & semester?! :-) PS. Jag har mejlat dig påhotmailadressen, svara när du hinner! /bIRGITTA

Magnus sa...

Vad tyckte du om Robyn-konserten? Jag och Elias var också i Skellefteå. Jag tycker hon var riktigt bra, men hon körde för få låtar. Hade också sett fram emot en gammal goding (äldre än den uttjatade Be mine). Men en riktigt bra konsert var det.

Mari sa...

Ja, Birgitta. Det är underbart! Jag ska svara dig, har läst mejlet.

Magnus, jag kan inte ge något bra svar känner jag. Jag tycker att det var en bra konsert, även om jag kan hålla med dig om att mer variation hade gett mer dynamik. Men det var så trångt och typiskt festivalspelning när folk är packade och vandrar fram och tillbaka. Jag kanske såg Robyn sammanlagt tio minuter av konserten, annars såg jag ryggen på folk som satt på axlar och så vidare. Skulle gärna se henne på en riktig konsertarena.