torsdag, september 01, 2011

Allmänt pyssel fångat genom kameralinsen







Målar målningar med sockervatten, bakar rawfood-brödet, torkar äppelringar och banan (på Siris önskemål) och hallon- och blåbärsremmar. Godast att äta ihoprullade som små rosor.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja om Ivarsboda: Vi har lagt bud på utgångspriset och har skrivit på; så vi får det. Nu blir det besiktning på Onsdag så om inget dramatiskt uppkommer så blir det vårt. Jag är mest rädd och tänker; hur ska det gå, men vi gillar det så mycket så det får gå! Kram.

Mari sa...

Åh, så roligt och spännande Emma. Jag vet ju hur länge du varit sugen på hus! Hoppas beskitningen går bra. Jag håller tummarna för er. Kommer säkert att bli jättemysigt när ni får Mårtensson-fiera det! Kram.

Anonym sa...

Hej Mari!
Ulla-Karin på Vedanta bakom tangenterna.
Hittade din blogg när jag sökte på hallon & blåbärsremmar.
Har du testat de här raw foodbollarna? Supergoda!

Goji- och blåbärsbollar

1 dl valnötter
1/2 dl havregryn
1/2 dl riven kokos
1 msk kokosolja
1 dl blåbär
1/2 dl gojibär
1 msk rå kakao
3-4 dadlar
1 msk honung

Blanda alla ingredienser i en matmixer och rulla smeten till små bollar. Om de är kladdiga går det bra att doppa dem i havregryn eller kokos :-) Mums!

Påminner om en intressant ayurvedaföreläsning den 21 sept på Gotis i Öjebyn, om du eller ngn du känner är intresserade, maila mig.

Ha en fin kväll!

Mari sa...

Hej Ulla-Karin. De har jag inte testat, men jag blir genast sugen. Låter fantastiskt! Jag har koll på föreläsningen, har läst en roman av honom. Funderar på att skriva om det för tidningens räkning! Jag hör av mig ; )

Ha en fin vecka. Kram på dig / Mari