onsdag, januari 02, 2013

Årets början

Jag har haft en mini-weekend i Skellefteå. Strosa på stan, fika på Lilla Marie, checka in på hotellet, äta middag i bistron.

Enda smolket i bägaren var att Siri för första gången blev åksjuk i bilen på vägen hem. Så efter hemkomst sanerade jag bilen hjälpligt i minus tjugo. Men efter att ha först ha tagit hand om dotter på alla tänkliga vis var det liksom lite ... frastfruset.

Vår bil hade en hel del skavanker och vi hade börjat titta efter en ny. Men nu blev beslutet påskyndat och vår bil såldes på rakettid. Så härmed cyklar jag, ett tag framöver.

Nyår var en magisk kväll, som blev en rolig natt - och en tidig morgon innan vi promenerade hem med sovande barn i vagn och smällrädd hund intill.

Den 1 januari låg jag länge och läste i soffan, klockan ett tvingade jag upp min dotter ur dubbelsängen.

Men ledigheten har varit skön och välbehövlig. Jag har sovit, gott, för första gången på länge.

Och läst, och varit nära.

Jag har summerat året muntligt, med min man, som jag alltid gör. En årssammanfattning kommer, som vanligt, här på bloggen. Men som alltid dröjer det lite. Det är som om det nya året måste få sätta sig lite, innan jag kan summera det som varit.

Nu har jag lite nackspärr light, men än så länge tänker jag inte låtsas om den. Jag försöker också förtränga att det var trettonhelgen förra året jag låg med den värsta sortens ryggskott. Och nackspärr. Det tog flera månader att bli bra igen efter det.

Inga kommentarer: