söndag, februari 24, 2013

Instahelg








Markus har jobbat och varit bortrest i helgen. Jag och mina flickor har roat oss på egen hand. Wild kidz och Fredagskväll med Malin i fredags - och senare Mia på Grötö och tidig kväll för mig.

I lördags storhandlade vi, sedan åkte vi till min mor där vi var bjudna på middag. Vi åt gott och såg Melodifestivalen tillsammans. När sändningen från Malmö var över somnade Siri i min famn, medan vi åt ost och drack vin. Så sov vi över där, jag och damerna.

I dag har vi varit ute i vårvintersolen. Siri har lekt doktor och veterinär - och så åkte vi till Äventyrsbadet med Siris morfar. Snabba rutschkanor och varma bubbelbad och så avslut med Maxbesök borgade för en trött familj.

Nu laddar vi om för måndag. För en pappas återkomst till hemmet. Och för sportliv, för vissa av oss.

Och fotot på grönsaksgubben ovan. Siri beställde "en gubbe" till frukost. En gubbe fick hon, men en timme senare hade hon fortfarande inte ätit något. För fin för att ätas upp, tydligen. Så vi tog till det vanliga kameratricket och förevigade konstverket (som enligt mig såg lite läskigt ut) innan hon kunde inmundiga denna lördagsherre.

Så har en umgängeshelg gått. En redovisning, utan reflektioner. Varken mer eller mindre. Men ibland när man tömt ur sitt hjärta, kan det räcka gott så.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för en trevlig eftermiddag, men jag blev trött av allt badande!

//K

Mari sa...

Ja det var jättekul. Vi blev också mycket trötta, jag sov en stund med Siri när jag lade henne!

Kram.