söndag, september 20, 2015

Helgens


* * *
Förkylningen kom. Men inte så att vi är sjuksjuka, utan mer med som att man vaknar för att man inte kan andas genom näsan om natten, som att huvudet luktar var och man är lite andfådd i vardagen. Frisk så man kan jobba och handla och vardagsbestyra, men tyvärr för dålig för intervallpasset som jag sett fram emot i eftermiddag.

I fredags åt vi födelsedagsmiddag hos Siris farmor och farfar. Fantastiskt god sås på egenplockade kantareller och Karljohan. Bland det godaste som finns!

Resten av helgen har vi tagit det rätt lugnt. Vi har cyklat på min trehjuling, badat, masserat, sett den nyinspelade versionen av musikalen "Annie" (Siri är fångad, hon ser den för tredje eller fjärde gången sedan igår just nu) och så har vi bokat biljetter till en nycirkusföreställning som kommer i november.

I går bakade jag glutenfritt hamburgerbröd och Markus lagade fantastiska kycklingburgare med currysås. I dag är det regn och jag sitter och ska sy en stund, det gör mig glad.

Något annat som gör mig glad inomi är alla fina ord jag får för min artikel i tidningen i går. Det är häftigt när man ser människor lägga upp foton av mina tidningssidor på Instagram och att finna en tråd i Pitegruppen på Facebook som handlar om just mitt jobb.

Så rullar söndagen vidare. Lunch av rester, yoga för Siri och så funderar vi på originalversionen av Annie till kvällen.


2 kommentarer:

Marie/Mison sa...

Låter som en underbar helg. Trots snuvnäsa och raspig hals. Lite mysigt är det väl ändå med regn - ljus, soffa, filt och gott thé. Tråkigt att missa intervallerna, men du får se det som andfåddheten av att gå från toan till köket är en typ av intervall också ;) KRAM och hoppas på en fin vecka!

Mari sa...

Eller hur, det kan vara rätt mysigt och välbehövligt ibland. Och jo precis, jag fick intervaller när jag cyklade med Siri till skolan imorse ;) Kram till dig, fina Marie.